dimarts, 20 d’octubre del 2009

Els Ulls Són El Mirall De L'Ànima



Hola a tots!!!!



La fotografia de l’activitat de COED l’he volgut fer dels ulls de l’Elena, ja que crec que són una part molt important i representativa d’ella.

Els ulls són una part primordial de nosaltres mateixos ja que formen part d’un dels cinc sentits que tenim, la visió. Aquest sentit ens ofereix l’oportunitat de veure tot el què ens envolta, les persones que més estimem i a vegades, coses que no ens agradaria veure.

En la meva opinió, els ulls són els que millor reflecteixen les emocions, ja sigui a partir de la brillantor dels ulls, de la forma de mirar a alguna persona, de la dilatació de les pupiles o per la candidesa d’una mirada, podem saber si una persona està enfadada, si ens estima, si està alegra o trista, si és feliç o infeliç, o simplement si hi ha hagut química a l’hora de conèixer una persona.

Per tant, la cosa que més destacaria d’ella són els seus ulls, grans, rodons i expressius. Ella amb una sola mirada pot mostrar-nos un món ple d’emocions, el qual, està envoltat d’una gran quantitat d’estats d’ànim, de sentiments positius i negatius, d’inquietuds, etc.

Ella és una persona molt transparent i sempre que la mirem podem saber tot el que sent ja que com diu la dita, els ulls són el mirall de l’ànima.


Això és tot!!!



Salutacions!!!!

1 comentari:

  1. This is your blog? Really? It's simple but lovely...

    I'll write more commentaries now that I have your link

    Kisses for you. See you

    bye

    ResponElimina