diumenge, 18 d’octubre del 2009

Les Classes de seminari


Hola a Tots!!!


Aquesta setmana solament hem tingut mitja hora de classe de seminari, ja que en Xavier ens ha estat fent entrevistes per conèixer-nos una mica més.
En aquesta mitja hora dos companys de classe van estar comentant notícies educatives que havien sortit als diaris durant la setmana. Les notícies que més ens van sobtar van ser:

  • La primera notícia explicava que en febrer de l’any que ve els nens tindrien una setmana de vacances i per tant ells començarien les classes el dia 1 de setembre per tal de compensar aquesta setmana. Aquesta mesura ens va semblar bastant inútil ja que comportaria problemes als pares per deixar els seus fills algun lloc i il·lògica ja que els nens un mes abans ja haurien tornat de vacances de Nadal i estarien descansats.
  • La segona notícia explicava que en Itàlia es volien prohibir les burques en els centres educatius i a tota Itàlia. Aquesta notícia va donar molt de si ja que hi havia diferents opinions i per tant, en Xavier ens va comentar que un altre dia faríem un debat sobre ella.
això és tot!!!


Salutacions!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada