diumenge, 18 d’octubre del 2009

Les Classes de COED

Hola a Tots!!!!!!!


El primer dia de comunicació oral, escrita i digital l’Imma ens va estar explicant com funcionaria el curs, quins treballs tindríem que fer, etc.
La primera activitat que vam realitzar consistia en numerar del 1-10 l’ intensitat per a nosaltres del significat de les diferents paraules del camp semàntic de brutícia. Aquest exercici va ser molt interessant ja que la diferència d’intensitats entre els companys, a vegades, era molt significativa.
En la segona classe de COED vam analitzar i comentar les idees principals de diferents textos ,del quals, vam tindre que fer una petita síntesis. Al nostre grup ens va tocar fer una síntesis d’un fragment del llibre del Sebastià Serrano que parlava del llenguatge no verbal. Aquest fragment era molt interessant i em va fer pensar, ja que mai m’havia plantejat la gran importància que tenia el llenguatge no verbal a l’hora de fer una exposició, de conèixer una persona, etc.
La setmana anterior vam parlar sobre l’activitat que hem de fer per la setmana que ve anom
enada ´´qui ets tu?´´. Aquesta activitat és un treball creatiu en el qual una persona qualsevol té que destacar a partir d’una fotografia creativa alguna cosa que ens identifiqui. l’Imma també ens va fer escoltar 5 cançons de les quals teníem que explicar que ens aportaven, i vam parlar de la descripció, cosa que ens ajudaria per fer l’activitat creativa. Aquesta setmana hem llegit, comentat i resumit dos textos. Un parlava del llenguatge i les llengües i l’altre sobre la comunicació oral i escrita. El text que més m’ha agradat ha sigut l’últim, ja que ens mostrava les grans diferències que hi han entre el canal escrit i oral, i com la concepció del llenguatge escrit i oral ha canviat durant tots aquest anys.
A més a més d’aquest dos textos l’Imma ens va explicar el significat de conceptes més generals, com per exemple llegir, escriure, parlar, escoltar, etc, i altres més gramatical com l’adequació, la coherència, entre altres.

Això és tot!!!


Salutacions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada