dijous, 1 d’octubre del 2009

La Seqüència del 5

Hi havia una vegada una nena de 5 anyets que cursava 5é de parvulari. Ella començava a adonar-se que s’estava fent gran, ja que solament li faltava un any per cursar la primària.

A la nena se li donaven bé totes les assignatures menys les matemàtiques, una assignatura que li donaria problemes en un futur no molt llunyà.

Un dia, a l’escola, la professora va començar a explicar la seqüència del 5. Al principi, els alumnes no se’n sortien, però finalment quasi tots van aconseguir comprendre l’exercici. Al final de la classe una nena i dos nens es van quedar amb la professora, ja que no havien acabat l’exercici ja que no l’entenien. La professora entre crits els va dir que no se’n anirien fins que resolguessin el problema.

Més tard, els dos nens van aconseguir resoldre el problema, i l’única nena que quedava va estar exposada a la frustració i a la mala llet de la professora. Ella molt enfadada va amenaçar a la nena dient-li que faria entrar a la seva mare i li diria lo malament que ho feia tot. Ella, tota trista, va veure com la seva mare entrava per la porta i com la professor li deia coses dolentes sobre ella. La nena tenia unes ganes terribles de plorar, no sabia que fer.

Finalment, la mare li va dir a la professora que possés fi aquell càstig i la deixes anar cap a casa, ja que ella i el seu marit l’ajudarien ha acabar l’exercici. La mare amb una cara de compassió i molt enfada se’n va endur a la nena cap a casa.

La petitona molt enfadada per el que la professora li havia fet, va decidir que en un futur es dedicaria a la mateixa professió per tal de que els nens o nenes com ella no passessin aquestes males estones per no saber una cosa tan difícil per ella, la seqüència del 5.


The End

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada