diumenge, 1 de novembre del 2009

Anàlisi D'un Anunci





Hola a tots!!




Aquest és l’anàlisi de l’anunci del nou Seat Altea XL, desitjo que us ajudi a veure l’anunci d’una manera més clara.

L’anunci ens mostra una casa i un dia de pluja. En el moment en que se sent un tro, totes les joguines comencen a despertar i a anar cap a la porta. En aquella habitació on comença tot, hi ha un nen dormint el qual no es dóna compte del moviment de les joguines.Les joguines surten de casa, van cap el cotxe i s’amaguen al maleter.

Al dia següent la família agafa el cotxe però, quan obren el maleter es troben que tot les joguines estan allà. En aquell moment, el pare mira al seu fill amb una mirada acusadora ja que es pensa que ha sigut ell. Després, ell tanca el maleter i se’n van amb el cotxe.

El decorat que ens mostra l’anunci és la casa de dues plantes de la família i la part de fora de la casa.

Els plans que agafen són molt proper, ja que volen que captem el despertar de les joguines. També hi ha plans més generals: quan totes les joguines surten de la casa i quan el pare mira al seu fill amb una mirada acusadora. En el pla general de les joguines els publicistes volen que captem que totes se’n van al cotxe i que no queda ni una.

La llum de dintre i fora de la casa és fosca ,encara que entra una mica de llum per la finestra de l’habitació del nen i per la porta de l’entrada de la casa. Aquesta llum fosca ens mostra que la fugida de les joguines és per la nit i alhora fa destacar els colors vius d'elles.

La música que sona és una cançó amb molt de ganxo. Aquesta comença quan les joguines s’estan despertant. El volum i el ritme de la música va in crexendo com més s’apropen les joguines al cotxe. Quan hi ha un “ua” les joguines fan un moviment destacat que va amb el ritme de la música.

La lletra d’aquesta música parla d’un succés de la bíblia en el qual un home anomenat Noé va tindre que ficar dos animals de cada rasa i sexe en una arca per ordre de déu. Déu s’ho havia demanat perquè hi hauria un diluvi i tots els animals s’extingirien. Tot això era per salvar l’espècie i l'humanitat.

Les joguines representen els animals i el cotxe l’arca. L’anunci ens mostra un model de família benestant i monoparental que té dos fills, una casa bastant gran, unes habitacions molt amplies, un cotxe nou, un nen amb moltíssimes joguines, etc. És la típica família feliç.

La cançó que parla d’aquesta història de la bíblia i l’eslògan del final que diu: nou altea Xl, la família al poder. La cançó i l’eslògan ens volen mostrar que el nou altea XL, com ja diu el nom, és molt gran. Aquest altea és tant gran com l’arca de Noé ja que les joguines i la família al complet caben sense problemes.

Aquest anunci m’ha agradat ja que està bastant ben pensat i la seva gracia ja que fa una comparació del seu cotxe amb una història de la bíblia.

aquest anúnci ha aconseguit crear una cançó amb molt de ganxo que provoca que la gent se’n recordi de l’anunci cada vegada que senti la lletra i per tant, del cotxe.


Això és tot!!!



Salutacions

1 comentari: