dilluns, 16 de novembre del 2009

Les Classes de seminari

Hola a tots!!!!



La setmana passada en les classes de seminari la Laura, l’Àlbar i l’Anna van fer l’actualitat educativa de la setmana del 28-4 de novembre. Ells van explicar cinc notícies de forma superficial, i una en profunditat. Aquesta última tractava de l’ús de les noves tecnologies a les aules.

Després de que el grup ens la expliques tots vam debatre-la amb una gran efusivitat, arribant a la conclusió de que les tecnologies eren bones pels nens però solament amb un control patern.

El dijous l’Elena i jo vam fer l’actualitat educativa de la setmana del 4-11 de novembre. Nosaltres vam explicar 4 notícies breument, i una altre amb més profunditat. Aquesta noticia parlava d’una nova iniciativa que vol dur a terme el govern per tal d’allargar la ESO fins els 18. Aquesta notícia la vam debatre durant un quart d’hora i vam arribar a la conclusió de que aquest fracàs solament portaria més fracàs escolar. El govern el que ha de fer és millorar la qualitat de l’educació i no allargar els estudis.

Finalment, vam estar analitzant unes revistes educatives en grups de dues persones . La revista analitzada per el meu grup s’anomena perspectiva educativa, és en blanc i negre i està recolzada per uns mapes conceptuals, surt anualment, té un preu raonable tant per els socis com per els que no ho són, parla de les experiències de diferents docents en diversos àmbits educatius i a la part final, hi ha una intervenció d’alguna persona coneguda i una cartellera plena de diferents llibres educatius.

En la meva opinió, aquestes revistes eren més recomanables per la gent més gran i no per aquella que està cursant la carrera de magisteri actualment.


Això és tot!!




Salutacions!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada