diumenge, 1 de novembre del 2009

Les Classes De Seminari



Hola a Tots!!!


En la classe del dimecres de la setmana passada en Marc i en Sergi vam presentar l’actualitat educativa de la setmana. Ells van presentar 4 noticies de les quals vam elegir solament dues per fer el debat. La primera noticia tractava sobre el pla Bolonya i l’altre explicava el fet de que algunes escoles públiques volien treure els noms religiosos de les festes i les activitats que es fan per aquestes, a l’escola, com per exemple: posar el pessebre.

Jo, personalment, no estava d’acord amb la segona noticia. Crec que si aquestes costums es perden, és perd una part molt important de la nostra cultura i tradició. Els nens necessiten conèixer i experimentar aquestes tradicions.

El dijous vam parlar sobre un petit conflicte que havia succeït en el apartat de l’actualitat educativa i després, vam fer una activitat, en grups de 4, que consistia en esmentar deu qualitats d’un bon mestre. Les qualitats que van tenir més èxit van ser:
  • Pacient.
  • Divertit.
  • Dinàmic.
  • Sensible.
  • Sol·lícit.
  • Exigent.
  • Amb tacte.
  • I responsable.
Lo més curiós de tot va ser que nosaltres li vam donar mes importància a les qualitats de caràcter i no a les de la seva formació com a professional.





Aquesta setmana en les classes de seminari ens hem concentrat en el llibre de l’elogi de la feblesa, de l’Alexandre Jollien.


El dimecres no vam fer l’apartat d’actualitat educativa ,però vam comentar el llibre de l’elogi de la feblesa durant una hora i mitja. El dijous vam veure una conferència de l’Alexandre Jollien, de fa uns sis anys, a la nostra universitat.

Personalment, aquest llibre m’ha agradat molt ja que ens mostra la gran fortalesa de l’Alexandre, una persona destinada a fer caixes de cigarret. Ell amb la seva fortalesa aconsegueix estudiar la carrera de psicologia i ser feliç. L’Alexandre Jollien m’ha impressionat molt.


Això és tot!!!


Salutacions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada