diumenge, 1 de novembre del 2009

Les Classes de COED


Hola a Tots!!!!


La setmana passada, en la sessió de petit grup, vam exposar les nostres fotografies de la activitat qui ets tu. Les fotografies eren de tots els color ja que hi havien representades: cares, ulls, boques, perfils, peus, etc.

Quan vam acabar de penjar-les, l’artista, explicava el què expressava la foto i qui era la persona fotografiada.

Aquesta activitat va ser bastant divertida i curiosa ja que l’autor de la fotografia podia expressar moltíssimes coses d’una persona amb una sola fotografia.

En la meva opinió, el nivell va ser bastant alt i tots ho vam fer bastant bé.

El dijous, a la classe de petit grup, vam parlar sobre el procés que s’ha de fer quan realitzem una composició escrita. Aquest esquema era del 81, el qual, és millor que el que s’ha fet actualment.

Després vam veure un vídeo de l’educació audiovisual de Guillermo Orozco, el qual, ens parlava de la manipulació del medis, dels codis de la tecnologia, de que els medis haurien d’educar ja que els nen avui en dia ja que es passen moltíssimes hores davant de la televisió, que els medis s’estan desaprofitant ja que no s’estan utilitzant en una actitud pedagògica i que hi ha una analfabetització a les escoles sobre l’ús dels medis audiovisuals.

En la meva opinió, Guillermo Orozco té molta raó quan parla de que avui els nens passen molt de temps davant dels seus televisors. Els medis mostren una realitat que els interessa, cosa, que no beneficia als nens. Aquests medis es tindrien que utilitzar amb usos més pedagògics.

Després vam veure dos anuncis publicitaris: el de galeries i el d’un cotxe. Quan vam acabar de veure’ls vam analitzar el missatge subliminal que tenien i el que ens volien expressar.

Aquesta setmana, en la sessió del dijous de gran grup, vam veure un vídeo d’un debat,el qual, ens serviria per fer el debat que tenim que realitzar d’aquí unes setmanes. Després, l’Imma ens va donar un paper on posava les pautes que havíem de seguir per fer-lo d’una manera òptima.

Més tard, vam parlar del llibre com parlar bé en públic i al finalitzar la classe li vam entregar els treballs que havien de fer sobre ell.

El llibre com parlar bé en públic m’ha agradat ja que, personalment, m’ha ajudat a donar-me conte de molts dels defectes que realitzava al parlar en públic i alhora he obtingut molts consells per fer-ho millor.


Això és tot!!



Salutacions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada