dilluns, 14 de desembre del 2009

Conferència de L'Eulàlia Bosch

Hola a Tots!!!


En la setmana d’activitats extraordinàries l’Eulàlia Bosch va vindre a l'universitat a realitzar una conferència anomenada “fer de mestre”.


En aquesta conferència l’Eulalia Bosch ens va parlar dels nens que van creixent, i del nostre paper important com a mestres durant aquest creixement.


Ella ens va fer reflexionar, ja que ens va dir que tots fem mestres de tots, és a dir, que hi han persones en la nostra vida que ens han fet de mestres i no ho han sigut de professió. Aquestes persones ens han ensenyat alguns valors o coneixements importants per a nosaltres.


L’Eulàlia Bosch ens va parlar de la ciutat, i durant aquesta explicació ens va dir una frase molt interessant: “aprendre a viure en la nostra ciutat, és aprendre a viure a qualsevol ciutat”. Aquest coneixement de la nostra ciutat ens donarà suficients elements per a poder alimentar la curiositat dels nens.


Ella també ens va parlar sobre l’any cerdà, un projecte on ha participat.Per tal d'explicar-nos aquest projecte, ens va mostrar uns mapes on podíem observar els primers plans proposat per diferents arquitectes per estructurar Barcelona. Després, ens va mostrar un mapa actual on s’estaven introduint els centres d’interès de la ciutat com per exemple museus, edificis importants, etc. En un futur volen introduir escoles, i, per tant, L’Eulàlia Bosch va animar a l’ universitat Blanquerna perquè s’unís a aquest projecte.


Per finalitzar ens va explicar que els nens són molt curiosos i que per tant hem de alimentar aquesta curiositat. Ella ens va remarcar molt la importància que té aquesta curiositat que hem de mantenir sempre viva.


L’Eulàlia Bosch va dir moltes frases interessants durant la conferència, però hi ha una que hem va cridar molt l’atenció:” per ser mestre cal tenir passió per el món i habitar-lo.”



Això és tot!!




Salutacions!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada