dilluns, 21 de desembre del 2009

Diari de COED - Setmana del 7/13 de desembre

Hola a Tots!!!



Sessió del dijous

El dijous de la setmana passada a l’hora de COED vam realitzar l’última sessió de debats i exposicions.

Aquell dia estava força nerviosa ja que havia de realitzar la meva recitació sobre el conte de l’aneguet lleig. aquest és un conte que m'agrada molt ja que ens mostra el difícil camí que hem de recorrer per acceptar-nos a nosaltres mateixos.

L'aneguet lleig

Com cada estiu, a la Senyora Ànega es va posar a covar els seus ous i totes les seves amigues del corral estaven desitjoses de veure els seus aneguets, que sempre eren els més bonics de tots.

Va arribar el dia en què els aneguets van començar a obrir els ous a poc a poc i tots es van reunir al voltat del niu per a veure'ls per primer cop.

Un a un varen anar sortint, fins a sis preciosos aneguets, cadascun d'ells acompanyat pels crits d'alegria de la Senyora Ànega i de les seves amigues. Tan contentes estaven, que van trigar una mica a adonar-se'n que un ou, el més gran de tots set, encara no s'havia obert.

Tots van concentrar la seva atenció en l'ou que romania intacte, fins i tot els aneguets acabats de néixer, esperant veure algun signe de moviment.

Al cap de poc temps, l'ou es va començar a trencar i en va sortir un ànec somrient, més gran que els seus germans, però, sorpresa!, moltíssim més lleig i malgirbat que els altres sis...

La Senyora Ànega es moria de vergonya per haver tingut un aneguet tan lleig i el va apartar amb l'ala mentre atenia als altres sis....Continuarà!

si voleu saber com acaba aquest conte entreu a Un Mar de contes

Després de les recitacions es van realitzar el debats que van ser sobre:

  • Creus a les escoles.
  • Noves tecnologies en l’educació infantil.
Tots dos debats van estar força bé ja que tant les persones que feien el contra, com el a favor van utilitzar uns arguments molt treballats i van realitzar una expressió oral força entenedora. Quan acabava cada debat no sabies de quin costat posar-te.
Aquí dono per acabats els debats i les recitacions que han estant plenes de nervis i de molt treball!

Això és tot!




Salutacions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada