dimarts, 29 de desembre del 2009

El Youtube

Hola a Tots!


En una de les classes de GITIC vam exposar per grups unes pàgines webs amb la finalitat de que les coneguéssim i sabéssim com funciona. A continuació us faré una descripció del Youtube, la pàgina web que ens va tocar exposar a l’Elena i a mi.

El youtube és un pàgina web totalment gratuïta que va adquirir Google l’any 2006, on els usuari poden pujar o compartir tot tipus de vídeos de diferents categories. Els usuaris poden comentar, puntuar, enllaçar vídeos en algun bloc, etc.

Quan accedim a la pàgina ens podem iniciar la sessió amb la nostra compta d’usuari o no. Aquesta compte ens dóna la possibilitat de pujar vídeos o de subscriviu-nos a la pàgina d’un altres usuari per tal d’estar informats dels vídeos que introdueix.

Si volem buscar un vídeo podem introduir el seu nom a la barra de dalt, anar a l’apartat de Canals on trobarem els vídeos dividits per categories o buscar-lo dintre de la pàgina d’aquella persona que ha pujat el vídeo.

Al lateral dret de cada pàgina on visualitzem un vídeo podem trobar-hi tres apartats:


  • Un amb vídeos que estan relacionats amb el vídeo que hem vist.
  • Un altres amb vídeo destacats en aquell moment.
  • A vegades, un apartat on podem veure alguns vídeos que ha introduït la persona que ha pujat el vídeo que estem veien.

Si som usuaris podem introduir un comentari a baix del vídeo que hem vist dient el què ens ha transmet, si ens ha agradat, etc. Els vídeos introduïts al youtube no ens els podem baixar.

Hem de tindre em compte que hi han algun vídeos que depenent del seu contingut, solament poden accedir-hi els majors de 18 anys.

És una pàgina molt interessant per a nosaltres com a mestres ja que ens dóna l’oportunitat de trobar vídeos que ens poden ajudar a que el nen d’una forma més divertida i visual vegi més clar aquell concepte que hem explicat.



Aixó és tot!!!




Salutacions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada