dilluns, 21 de desembre del 2009

Diari De Seminari - Setmana del 7/13 de desembre

Hola a Tots!



Sessió del dimecres


El dimecres passat a la classe de seminari vam començar amb l’anàlisi de les notícies. En javi i en Miquel ens van presentar una noticia que parlava sobre la nova reforma educativa que volen fer a les escoles. La Núria i en Jordi ens van presentar una altre noticia que tractava sobre l’ús de les noves tecnologies a les escoles.

Totes dues notícies em van semblar força interessants ja que en un futur no molt llunya poden afectar-nos.

Per finalitzar, vam parlar de les sortides que havien fet per el nostre compte el divendres de la setmana extraordinària. L’Elena, la Laura i jo vam parlar del museu del xocolata, una visita molt dolça!



Sessió del dijous


El dijous passat a la classe de seminari la Cris i la Marta van realitzar l’anàlisi d’una notícia. Elles ens van parlar del fracàs escolar al nostre país,el qual, ha augmentat considerablement durant aquest 10 anys.

Per tal de prevenir els fracassos escolars volen fer noves iniciatives per tal de que la gent estudiï. Una de les iniciatives que han proposat ha sigut per la gent que estudia cicle mitja, aquests quan acaben el cicle mitja tenen la possibilitat de realitzar els estudis de batxillerat en un any. Aquesta iniciatives m’han agradat ja que ajudaran a fomentar els estudis universitaris.



Això és Tot!!




Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada