diumenge, 13 de desembre del 2009

Els Projectes Telemàtics

Hola a tots!!!



Els projectes telemàtics són una manera innovadora de treballar el currículum en què els rols de l’alumnat i del professorat són diferents dels que habitualment es desenvolupen a l’escola. Seure en una cadira i esperar a veure què diu el mestre o la mestra, copiar del llibre o la pissarra i deixar la ment en blanc, són actituds i situacions que no són vàlides en la dinàmica del procés d’aprenentatge que aquí es planteja.

El projecte telemàtic que he escogit s’anomena interconte. Aquest és un projecte realitzat entre diversos professors de diferentes escoles, a través d’un contacte telemàtic, per tal de que els seus alumnes treballin l'escriptura i la lectura, alhora que se’ls introduex dintre de les noves tecnologies.

Per dur a terme aquest projecte, algun nen de les escoles participants realitza la primera part d’un conte, aquest s’envia a una altre escola, i així successivament. Cada part realitzada a de contenir un dibuix fet per el nen o nena que representi l’acció. A continuació us enllaçaré un conte que s’anomena els robots a l’espai, per tal de que l’explicació quedi més clara.

Aquest projecte m’ha agradat molt ja que d’una forma divertida, creativa i dinàmica han aconseguit que els nens alhora que aprenen, s’endinsin dintre de les noves tecnologies.
Amb aquests projectes els nens teambé tenen l'oportunitat de treballar continguts més avorrits com l'escriptura i la lectura, d'una forma més divertida i creativa.


Això és Tot!!!




Salutacions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada