dilluns, 21 de desembre del 2009

Diari De Seminari - Setmana del 14/20 de desembre

Hola a Tots!



Sessió del dimecres


El dimecres de la setmana passada a la classe de seminari es va com cada setmana realitzar l’anàlisi de les notícies:

  • El primer grup estava format per la Laura, l’Àlvar i la Anna, ells van analitzar la noticia que parlava de les creus a les aules. Aquesta noticia em va quedar bastant clara i em va semblar força interessant.
  • El segon grup estava format per l’Elena i jo, nosaltres vam parlar sobre la implantació de l’educació sexual a tots el nivells educatius. Aquesta noticia ens va semblar força interessant ja que nosaltres, com estudiants, vam rebre una educació sexual bastant dolenta.



Sessió del dijous


El dijous a l’hora de seminari vam realitzar el comiat d’aquesta assignatura. Primer, el nostre grup va anar seminari per seminari cantant una nadala que havíem fet nosaltres,la qual parlava de les diferents assignatures que hem tingut durant aquest semestre.

Més tard vam fer una mena d’amic invisible anomenat “pongo” on van haver objectes de tot tipus: una botella de cava, una caixeta, moltes espelmes, etc.

Finalment, vam ajuntar-nos tots els seminaris. En aquesta estona vam realitzar un petit pica pica i el meu seminari va tornar a cantar la nadala.



Bon Nadal!!!

Això és Tot!!!


Salutacions!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada